چطور سکسکه را درمان کنیم؟

ساخت وبلاگ

معمولا همه ما سکسکه کردن رو تجربه کردیم. تنفس ناگهانی همراه با صدا که گاهی کلافمون میکنه و شاید به راحتی نتونیم از شرش خلاص بشیم. سکسکه کردن شاید به خودی خود اذیتمون نکنه و بعد از مدتی خود به خود قطع بشه اما گاهی اوقات صدای بدی داره و عمیقه که ممکنه در کنار دیگران خجالت زدمون کنه. اما آیا تا به حال از خودتون پرسیدین که چرا سکسکه میکنیم؟ و چه چیزی باعث سکسکه کردن میشه و از همه مهمتر با چه روشهایی میشه سکسکه رو درمان کرد؟ در ادامه سعی میکنم توضیحات مفیدی در مورد این سوالا در اختیارتون بذارم.

در بدن همه ی ما عضله ای به اسم عضله دیافراگم وجود داره که مهمترین عضله ی تنفسیه و فعالیت این عضله که باعث تنفس غیرارادی ما میشه. عضله ی دیافراگم قفسه ی سینه رو از شکم و محتویاتش جدا میکنه و در انتهای قفسه ی سینه مثل یک کمان قرار میگیره و دائما در حال حرکته که نتیجه ی این حرکت دم و بازدم تنفسیه. اما هر وقت که عضله دیافراگم دچار گرفتگی یا اسپاسم و انقباض شدید بشه، تارهای صوتی صدای سکسکه رو ایجاد میکنن و تنفس طبیعی با حس تکان یا ضربه در قفسه سینه همراه میشه که به اصطلاح به سکسکه کردن معروفه که معمولا بعد از مدت کوتاهی قطع میشه اما در بعضی موارد بسیار طولانی میشه.

اسپاسم دیافراگم و تنفس ناگهانی همراه با صدای سکسکسه

اسپاسم دیافراگم و تنفس ناگهانی همراه با صدای سکسکسه

گاز زدن به لیمو ترش از روشهای درمان سکسکه

گاز زدن به لیمو ترش از روشهای درمان سکسکه

درصورتی که سکسکه بعد از مدت زمان 48 ساعت متوقف نشه ممکنه خطرساز باشه و حتما باید به پزشک مراجعه کنید تا از روشهای دارویی برای درمان سکسکه استفاده بشه. قرصهایی مثل کلورپامازین (تورازین)، هالوپریدول (هالدول) و متاکلوپرامید و برخی آرام بخش های عضلانی در درمان سکسکه موثر هستند. در صورتی که با انجام این روشهای درمانی سکسکه کردن متوقف نشه باید از روش جراحی عصب دیافراگم این مشکل رو برطرف کنید.

درصورت قطع نشدن و طولانی شدن سکسکه حتما به پزشک مراجعه کنید

درصورت قطع نشدن و طولانی شدن سکسکه حتما به پزشک مراجعه کنید

آشپزی...
ما را در سایت آشپزی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نیلوفر ابی بازدید : 354 تاريخ : شنبه 9 شهريور 1398 ساعت: 23:13

خبرنامه