چگونه از اطلاعات شخصی مان در سفر محافظت کنیم؟

ساخت وبلاگ

امروزه با پیشرفت تکنولوژی تنها اطلاعات و مدارک فیزیکی نیستند که در معرض سو استفاده یا سرقت قرار دارند. بلکه اطلاعات ما در صفحات مجازی و شبکه های اجتماعی نیز می‌توانند به طرق مختلفی دزدیده شوند. این امر هر چند که در زندگی روزمره نیز رخ می‌دهد اما امکان در خطر بودن آن در سفر افزایش می‌یابد چرا که مسافران در سفر به طور معمول نکات امنیتی لازم را در نظر نمی‌گیرند و در هر شرایط مکانی و زمانی ممکن است از اینترنت های ناشناس استفاده نمایند. به همین منظور قصد داریم در مقاله ای با عنوان ” چگونه از اطلاعات شخصی مان در سفر محافظت کنیم؟ ” راهکارهای محافظت از مدارک فیزیکی و مجازی خود را بررسی نماییم و بهترین راه حل را برای آن بیابیم؛ با ما در قاصدک 24 همراه باشید.

 اطلاعات شخصی مان در سفر

اطلاعات شخصی مان در سفر

حریم شخصی و خرید بلیط سفر

قبل از هر چیز بهتر است به بررسی اولین مرحله در هر مسافرت، یعنی خرید بلیط بپردازیم. به یاد داشته باشید که تفاوت چندانی ندارد که شما برای سفر خود یک بلیط هواپیما،بلیط قطار یا بلیط اتوبوس را برگزیده اید اما حتماً باید به این نکته توجه کنید که چه راهی را برای خرید آن انتخاب می‌کنید. اگر شما جز آن دسته از مسافران هستید که هنوز خریدهای حضوری را به انواع خرید اینترنتی ترجیح می‌دهند بهتر است وقتی به آژانس های مسافرتی یا مراکز خرید بلیط مراجعه می‌کنید توجه لازم را در خصوص مراقبت از مدارک خود به خرج دهید. برای این کار بهتر است قبل از مراجعه به آژانس، با کارشناسان فروش مجموعه تماس بگیرید و اگر نیازی به ارائه اصل مدارک برای خرید بلیط ندارید از کپی آنها استفاده نمایید. اگر هم مجبور به ارائه اصل مدارک هستید بهتر است آنها را در یک پوشه پلاستیکی قرار داده و پس از بررسی های لازم توسط مسئول فروش، مجدد مدارک خود را تحویل گرفته و آنها را در محلی امن قرار دهید. چرا که با این کار احتمال گم کردن آنها را به حداقل می‌رسانید.

حریم شخصی

حریم شخصی

در خصوص خریدهای اینترنتی نیز بهتر است به مواردی که در ادامه بیان می‌کنیم، توجه نمایید. اگر قصد دارید بلیط قطار، هواپیما یا اتوبوس خود را از فروشگاه های آنلاین ارائه خدمات سفر خریداری نمایید حتماً به اعتبار سامانه فروش و وب سایت مجموعه توجه کنید. به هیچ عنوان از وبسایت های غیر معتبر خرید نکنید و قبل از رزرو بلیط و اتصال به درگاه بانکی به این نکته توجه نمایید که سامانه مربوطه حریم شخصی شما را حفظ نماید. فراموش نکنید در خریدهای اینترنتی بهتر است در سایت مربوطه ثبت نام کرده و پنل شخصی خود را ایجاد نمایید. با این کار می‌توانید در هر زمان دلخواه به اطلاعات و تاریخچه خریدتان دست یابید و در مواقع لزوم از آنها استفاده کنید. به هیچ عنوان اطلاعات بانکی خود را در هیچ سامانه اینترنتی ذخیره نکنید و در صورت لزوم از کیف پول اعتباری خود در سامانه استفاده نمایید. در نهایت نیز با فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف خود، ایمنی خریدهای اینترنتی خود را افزایش دهید. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص می‌توانید مقاله ای با عنوان ” راهنمای فعالسازی و استفاده از رمز پویا بانک های دولتی ” را در قاصدک 24 مطالعه نمایید.

تمامی رمزهای خود را دو مرحله ای کنید

سعی کنید تصویر هیچ یک از مدارک هویتی یا اطلاعات شخصی خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارید و یا مثلاً رمز بانکی خود و مواردی از این دست را در فضاهای اینچنینی سیو نکنید. در نهایت برای جلوگیری از هرگونه سو استفاده احتمالی از اکانت های خود، رمز صفحات شخصی و پروفایل هایتان را دو مرحله ای نمایید.

از وای فای عمومی استفاده نکنید

بهتر است در سفر تا جای ممکن از وای فای های عمومی استفاده نکنید و یا حداقل با استفاده از این اینترنت ها کارهای بانکی خود را به انجام نرسانید. در نهایت اگر مجبور به استفاده از وای فای های عمومی شدید بهتر است از یک آی پی مطمئن استفاده نمایید و پس از اتمام کارتان نیز تاریخچه مرورگر خود را پاک کنید. فراموش نکنید که نباید به هیچ عنوان روی لینک های مشکوک یا ایمیل های ناشناس کلیک کنید. چرا که با این کار به راحتی ممکن است در دام هکرها بیفتید یا یک فایل حاوی بد افزار را دانلود کرده و اطلاعات خود را در معرض خطر قرار دهید.

وای فای عمومی

وای فای عمومی

رمزهای خود را دفترچه تلفنتان یاداشت نکنید

اهمیت هیچ یک از رمزهای خود را نادیده نگیرید و حتی رمز پنلی را که از آن برای خرید بلیط قطار استفاده کرده اید را نیز در یک جای مطمئن ذخیره نمایید. فراموش نکنید که برای این کار می‌توانید از پسورد منیجرها یا فایل های hidden استفاده نمایید اما به هیچ عنوان نباید رمزهای خود را در دفترچه تلفنان یادداشت کرده و یا آنها را در تلفن همراهتان ذخیره نمایید.

از صندوق امانات هتل ها استفاده نمایید

اگر به طور معمول مدارک خود را گم می‌کنید یا احتمال می‌دهید که کیفتان در رفت و آمدی که در مقصد دارید طعمه سارقان شود می‌توانید پس از رزرو هتل از صندوق امانات آن برای نگهداری از مدارک خود استفاده نمایید. برای این کار تنها کافی است از متصدی مربوط درخواست نمایید تا صندوقی را در اختیار شما قرار دهد تا در مدت زمان اقامت خود، مدارک و وسایل با ارزشتان را در آن نگهداری نمایید.

مدارک خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید

در هیچ یک از مراحل سفرتان، مدارک خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید تا امکان سو استفاده از آنها را برای دیگران مهیا نکنید. فراموش نکنید که به دقت باید از تمامی مدارک فیزیکی و اطلاعات شخصی خود در فضای مجازی محافظت نمایید بنابراین علاوه بر مدارک سفرتان، نباید رمز ایمیل یا کارت های بانکی خود را نیز در اختیار افراد ناشناس قرار دهید. در نهایت برای اینکه بتوانید در صورت گم کردن مدارک سفر خود یا سرقت آنها، راحت تر مراحل صدور مجدد مدارک هویتی خود را پیگیری نمایید بهتر است از بیمه نامه های مسافرتی استفاده نمایید.

 مدارک فیزیکی و اطلاعات شخصی در فضای مجازی

مدارک فیزیکی و اطلاعات شخصی در فضای مجازی

در پایان یادآور می‌شویم که برای خرید آنلاین انواع بیمه مسافرتی، بلیط سفر و حتی رزرو هتل می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز به وب سایت قاصدک 24 مراجعه نمایید. همچنین لازم به ذکر است که با دانلود نسخه اندروید اپلیکیشن خرید بلیط سفر قاصدک 24 از کافه بازار نیز می‌توانید کلیه خدمات مسافرتی مورد نیاز خود را با سهولت بیشتری خریداری نمایید.

منبع: https://ghasedak24.com/train-ticket

آشپزی...
ما را در سایت آشپزی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نیلوفر ابی بازدید : 300 تاريخ : يکشنبه 29 دی 1398 ساعت: 20:37

خبرنامه