۴ نکته انتقادی درباره تبلیغات سانی نس و حضور محمدرضا گلزار

ساخت وبلاگ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین خانم سمیرا انتصاری یکی از فعالان صنعت تبلیغات نوشیدنی ۴ نکته انتقادی درباره کمپین آبمیوه سانی‌نس به ویژه تبلیغات بیلبوردی این آبمیوه و حضور آقای محمدرضا گلزار در آن مطرح کرده است:

نکته اول: حضور سوپراستارها برای یک برند جدید می‌تواند کمک بزرگی برای جایگاه سازی در ذهن جامعه هدف باشد و در کل، حضور یک هنرمند یا بازیگر محبوب عموم مردم در تبلیغات یکی از شیوه‌های تبلیغاتی است که در کل دنیا استفاده می‌شود و مسلما جواب هم داده است. اما وقتی از حضور یک سوپراستار محبوب مردم که همگی می‌دانیم چه هزینه سنگینی هم برای برند دارد، کاملا ناشیانه در تبلیغات استفاده می‌شود، نتیجه چیزی جز این کمپین ضعیف با این حجم تبلیغات نمی‌شود!

محمدرضا گلزار در تبلیغات سانی نس

نکته دوم: مسلما حضور آقای محمدرضاگلزار که محبوبیت زیادی میان مردم جامعه دارد، به فروش بیشتر و جایگاه سازی برند در ذهن مخاطب کمک می‌کند، اما به چه اندازه؟ یکی از مهم ترین موارد در ایجاد جایگاه ذهنی مناسب در این برند استفاده از یک سوپراستار است، اما وقتی کمی‌تمرکز کنیم حضور ایشان را که سفیر برندهایی چون آدامس جی. یو. ام، ساعت لاندویل یا تبلیغات مجتمع تفریحی توریستی دشت نور است وه به تازگی زمان اکرانش تمام شد یادآور می‌شود. با این تفاوت که رقیب اول این محصول در بازار سان استار است که سال‌هاست با سیروان خسروی جایگاه سازی مناسبی انجام داده است یا در محصولات متفاوت مانند آقای بهرام رادان که تصور بر این است کاملا در جامعه به عنوان سفیر نوین چرم شناخته شده است.

نکته سوم: در نگاه بعدی به این تبلیغات مواردی که کاملا جلب توجه می‌کند استفاده نامناسب عناصر بصری، مانند رنگ نامناسب و اشتباه در فصلی که زمان افت بالای فروش این نوع محصولات است، گریم برنزه، استایل مو، کلاه، عینک و لباس تابستانه مدل، با رنگ بندی زرد و نارنجی و آبی که حال و هوای کاملا تابستانی در تصویر حاکم هستند و در اینجا نمی‌توانیم تأثیر ناخودآگاه رنگ بر ذهن انسان‌ها را نادیده بگیریم.

نکته چهارم: در مورد اسلوگان انتخاب شده برای این محصولات که نوشته شده: صمیمی، سرزنده، جذاب، قابل اطمینان! سؤال من اینجاست که کدام آبمیوه می‌تواند صمیمی، سرزنده، جذاب و قابل اطمینان باشد؟ در اینجا جایگاه ارزش برند با تگ لاین یا اسلوگان اشتباه گرفته شده است، مثلا برند کوکاکولا ارزش برند خود را وفاداری به مشتری می‌داند، اما هیچ وقت این موضوع را در تبلیغات خود مطرح نمی‌کند. چون ارزش برند، ارزشی است که مشتریان و مشتریان بالقوه از یک برند درک می‌کنند. ارزش برند با میزان اعتماد مشتری از یک برند اندازه گیری می‌شود، نه اینکه در اسلوگان کمپین تبلیغاتی برای معرفی یک محصول قرار بگیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین پیشتر هم یکی از منتقدان در نقد حضور گلزار در تبلیغات سانی نس نوشته بود که این تبلیغ برای فیلم «سلام بمبئی» مناسب‌تر بود.سلام بمبئی فیلمی‌با حضور محمدرضا گلزار و دومین محصول مشترک سینمای هند و ایران است و آن را در گونه فیلم‌های تجاری و سرگرمی‌می‌توان تعریف کرد.

محمدرضا گلزار پس از حضور در بيلبورد تبليغاتى سانی نس نيز در تيزر تبليغاتى سانی نس هم بازى کرد.

آشپزی...
ما را در سایت آشپزی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نیلوفر ابی بازدید : 271 تاريخ : سه شنبه 5 دی 1396 ساعت: 10:38

خبرنامه